Nagyon mitteszeres az orrom jártam kozmetikushoz de nem segített semmit pár nap múlva visszajöttek. Milyen mitteszer eltávolítót ismertek ami nagyon jó szemcsés?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 16:25
1/5 anonim válasza:
Igen, ezt én is ismerem, velem is ez van. Hiába fizetek a kozmetikusnak, mert két nap múlva ugyanúgy ott vannak az orromon. Azt szoktam csinálni, hogy papírzsepivel, vagy nedves törlőkendővel az ujjadat körbetekered,és a körmöd hegyével erősen lenyomod a mitteszernél az arcodat. KIssé fájdalmas, de így ez a "zsírréteg" kijön onnét... ezt persze csak max. heti kétszer szabad szerintem...
2/5 anonim válasza:
A mitesszerek nem olyanok, mint a pattanás, hogy kinyomják és eltűnik. Ezért is szükséges, hogy rendszeresen tisztítva legyen.
Első: heti 2 alkalommal nyomkodod az arcod? Nem ajánlom, hisz ezzel csak kínzod a bőrödet, amit nem fog meghálálni. Max. 2 hetente, gyakrabban ne. És előtte mindenképp gőzölj!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Valamilyen szemcsés tisztító?
2011. dec. 4. 19:20
4/5 anonim válasza:
Mitesszer eltávolító csodaszer nem létezik. A szemcsés dolog amiről beszélsz az arcradír, ami nem erre való (ne dőlj be a reklámoknak), hanem arra, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsa, ezért egy héten csak egyszer szabad használni.
5/5 anonim válasza:
szedjél olyan szemcsés homokot,de tisztát..keverj bele egy kis kénport tedd fel,masszirozd bele a bőrbe,hagyd h megszáradjon..jobb mint akármelyik másik ilyan krémféle..ám mindegyik jó :DD garnier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!