Carmexen kívül valami jó ajakápoló?
Blistex meg Primus...közbe kinyomoztam. :D
A három közül melyik a legjobb szerintetek?? Használtátok már valamelyiket??
A Labelloval amúgy mi a baj? Nevesebb, de sokan nem szeretik..én nagyon régen használtam Labellot, inkább Müller meg DM márkás ajakápolóim voltak mostanság.
Tehát melyik a legjobb?:) És amiből nem csak stiftes van, hanem tégely vagy kinyomós..azok közül melyik?:)
Primus, valami 200Ft körül van és tényleg jó, patikában kapható.
A Labello meg kifejezetten szárít, az tutira nem ajakápoló hanem csak kozmetikum.
Es amire meg kivancsi vagyok, hogy vannak olyan ruzsok, amik elegge kiszaritjak a szamat...ha bekenem pl carmexal...es utana a ruzs...akkor nem fogja az szaritsni ha alatta van a carmex? Ez a hidegszetcsesi a szamat...ma is ahgyomanyos ajakapolo meg itthon meg vmi kis ruzs....kb 20perc es beleneztem a tukorbe es le kellett torolnom, mert a hidegtol egybol ugy kicserepesedett...:/ szerintetek?
A vazelinen gonfoloodtam...de most azt hany ml-s egelybe lehet kapni? Mert ha ilyen nagy azt nem akarom cipelni mindenhova...es semmi kis tegelyem nincs amibe rakhatnek..meg nem is olyan higenikus mindig bepenyulkalni a buszon vagy vhol utkozbe..
Esetleg vazelint drogeriaba melyik reszlegen kell keresni?
sminkelés elején szoktam bekenni a számat ajakápolóval, mire a rúzsozáshoz érek, beszívódik. azokra, amik szárítanak, szoktam tenni szájfényt.
rossmannban 125 ml-s kiszerelés van, de ezt nem arra gasználom, hogy mindig nálam legyen, de ahogy hazaérek, és estére is bekenem a számat vele. Sőt, télen a könyökömet, és a nagyon kiszáradt részeket is ezzel kenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!