Mióta növesztitek, és mekkora a hajatok? Mivel
ápoljátok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 17:28
1/9 anonim válasza:
Talán egy éve növesztem:) tavaly ilyenkor volt vállig érő hajam, most a hátam közepéig ér.:)
Most Schauma- amit reklámoznak a tv-ben zsíros hajra, mert rettentő gyorsan zsírosodik a hajam, a hajfesték miatt:S
Fekete Gliss Kur balzsamot.
Meg egy úgy keverték ki ilyen hajápoló balzsam, amitől kifésülhető és puha a hajam.:)
2011. nov. 28. 20:09
2/9 anonim válasza:
Most kezdtem el növeszteni, ricinusolajat használok.
Azt hallottam, h nagyon hatásos :)
2011. nov. 28. 20:55
3/9 anonim válasza:
egy eve,vallig ero volt es most nekem is hatkozepeig er!Amiket hasznalok:kokusz olaj,barna PANTEN sampon,barna PANTEN balzsam,Gliss kur hajsprey(sargat,a konnyebb fesuleshez)
2011. nov. 29. 08:35
4/9 anonim válasza:
Pár éve növesztem, most hátul kb 45 centi mert töredezés miatt vágni kellett belőle. Most pantene ne mosd ki balzsamot és szilikonos hajvégápolót használok.
2011. nov. 29. 20:01
5/9 anonim válasza:
szilikonos hajvégápolot milyet használsz?mennyi?hol veszed? tényleg jo? ne törik a hajad?
2011. nov. 29. 20:53
6/9 anonim válasza:
Teszkóban 700valahány, nekem bevált.
2011. nov. 29. 20:55
7/9 anonim válasza:
Én is használok szilikonos hajvég ápolót:)
Én a rossmannban veszem, és nekem nagyon bevált, ilyen kis rózsaszínes dobozban van, könnyű megtalálni:)
2011. nov. 29. 20:58
8/9 anonim válasza:
6 éve, 1-2 cm-es hajam kezdtem el növeszteni, most derék alá ér, kb 5 cm választ el attól h a fenekem elérje, de elég hosszú felsőtestem van, és 182cm magas vagyok, így kevésbé észlelhető hogy ha nő a hajam.
24/f
2011. dec. 1. 18:31
9/9 anonim válasza:
2 éve kb. a nyakamig ért, most pedig a hátam közepéig. De szalagavató után le szeretném nyiratni rövidebbre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!