Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Faggyúmirigyek jöttek ki az...

Faggyúmirigyek jöttek ki az ajkamon, hogyan tudnám eltávolítani?

Figyelt kérdés
Ha esetleg nem lehet akkor vhogy eltudnám takarni?
2011. nov. 28. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
tessék?faggyúmirigy....az meg hogy jön ki?
2011. nov. 28. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Faggyúmirigy????????????

Légyszi tegyél fel képet, mert ilyenről még csak nem is hallottam!

2011. nov. 28. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem herpesz?:D
2011. nov. 28. 18:54
 4/9 A kérdező kommentje:
fehér pontok.. Úgy néz ki.
2011. nov. 28. 18:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Lovi15:az agyadon,azon van herpesz! ;) A herpesz tudtommal nem tart évekig.

Ez csak esztétikai probléma,még csak nem is fertőző.Olyan dolog mint pl. az anyajegy.Csak Én úgy vok vele h ne díszítse már az ajkamat.

2011. nov. 28. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Pigmentfoltok?
2011. nov. 28. 22:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem pigmentfoltok.. Nagyon apró pontok,ami csak közelről látszik meg.Nagyon kicsi területen van,összesen 8 db ilyen kis fehér pont van.
2011. nov. 29. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Tegyél fel képet, vagy menj el egy kozmetikushoz, ő meg tudja mondani, hogy micsoda, és ha lehet, kezelni fogja.

2011. nov. 29. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
32%

Kedves kérdező!

Ne haragudj, olyan buta vagy mint a tök. Egyrészt azért, mert még azt mondod, hogy az én agyamon van herpesz. Drágám olvasd vissza sürgősen, mert nem írtad sehol, hogy ez éves probléma.

Másrészt pedig azért, mert ahelyett, hogy itt várod a csodát, hogy na valaki megmondja, inkább elmehettél volna egy bőrgyógyászhoz, aki valószínűleg pontosabban meg tudja mondani, hogy mi az. Ajánlanék mellé egy neurológiai kivizsgálást is. Szép napot!

2011. dec. 2. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!