Hogy tudnák ilyen hajat csinálni hajvasaló és hasonló cuccok nélkül?
2011. nov. 27. 23:40
1/8 anonim válasza:
szerintem simán fond be a vizes hajad majd 1-2 nap után bontsd ki.
2/8 anonim válasza:
fonással hullámos lesz,nem pedig csavaros...
ha igényesen akarod megcsinálni,akkor minimum egy 2ezer ft-os régi fajta hajsütőre feltekered a hajad...
egyébként miley-nak kúpvassal csinálták az ziher.
3/8 anonim válasza:
Zoknis módszer :)
Ha érdekel bővebben, írj privit.
4/8 anonim válasza:
nekem majdnem hogy ilyen a hajam eredetileg hajmosás után, max 1-2 igazítás
5/8 A kérdező kommentje:
köszi! :) sajnos nekem nem ilyen hajam van..:(
2011. nov. 28. 22:21
6/8 anonim válasza:
Talán ha 12-13 részre választod a hajad(5-5 rész felül, és egy sorral lejjebb, meg alul is 2-3 rész) félszárazon, vagy majdnem szárazon fúlsz rá habot, majd elkezded csavarni, addig amíg magától csigaalakot vesz fel, azt is tovább tekered majd a végét eltűzöd, meg egy hullámcsattal a fejedhez rögzíted a csigát. Megszárítod(vagy így alszol melegbe), másnap meg amikor kibontod akkor hasonló lazább hullámokat kell hogy kap. Kicsit igazítod, fixálod.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. nov. 30. 19:06
8/8 anonim válasza:
Melyik módszert próbáltad ki? És melyik sikerült olyanra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!