Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egészségtelen haj és fejbőr?...

Egészségtelen haj és fejbőr? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy segítséget jelentene számomra,ha valaki tudna adni egy pár jó tanácsot.

Kb 2-3 hete azt vettem észre,hogy iszonyatosan hullik a hajam, nagyon zsírosodik és a fejbőröm pedig viszket. (Tegnap délelőtt mostam hajat,de már holnap reggel lehetne újból.) Előtte egy héten kétszer mostam hajat,az is elég volt,főleg,hogy hosszú a hajam,és napi egy órát vett igénybe mosástól szárításig. (Nem használok se balzsamot,sem más kozmetikumot amitől zsírosodhatna,csak a samponnal mosom és kész.)Most ott tartok,hogy szinte 2 naponta kell mosnom,mert annyira igénytelennek tűnik,pedig mindent megteszek,hogy ápolt legyek. Ugye a haj meg főleg sokat számít ápoltság terén. Borzasztó zsíros volt az arcom is,naponta kétszer áttöröltem vizes vattakoronggal.

Ennek dacára elkezdtem egészségesebben élni: itt arra gondolok,hogy több gyümölcsöt eszem,megpróbálok több ásványvizet inni,és kerülni a chipset,de már kakaót sem iszom,csak tejet.

Elkezdtem egy magne b6 kúrát,hátha segít valamit.

Az arcbőröm zsírosodása nagyjából megszűnt (nem tökéletes,de azért már sokkal jobb),viszont ezzel a hajullással és zsírosodással nem tudok mit kezdeni. Nagyon megköszönném,ha tudna valaki valami tanácsot adni,hogy mit tegyek.

2011. nov. 27. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:

csalán sampon

bánfi hajszesz

kénes sampon

head and shoulders

Ezek közül válassz(én a kénesre v csalánra szavaznék).

A hajad télen,ha nem hordasz sapkát hullik,és zsírosodik,korpásodik.Ha hordasz sapkát,akkor pedig azért mert alatta bepállik.Sapkát pedig érdemes hordani,ha nem akarsz megkopaszodni 40évesen,vagy megfázni...

A hullás lehet vitaminhiány miatt is(erre asszem E vitamin kell,de nézz utána),plusz az embernek évente legalább 2x erősebben hullik a haja a szezonális változások miatt...

2011. nov. 28. 03:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Hajhullásra nagyon jó a ricinusolaj. És még sokminden másra is :)
2011. nov. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!