Miért van az, hogy szolizok és a lábam sokkal barnább, mint a felsőtestem és sokkal tovább is tart a barnasága?
Figyelt kérdés
A fekvő szolit jobban szeretem,de egy ideig állóba is jártam,de az sem használt jobban.A hasam és a lában nagyon barna,de az arcom és a felsőtestem szinte fehér hozzá képest,használtam szolikrémet az arcomra,de az meg foltositott.Mit tehetnék?Jár még valaki ilyen cipőben,és ha igen ti,hogy oldjátok meg ezt a problémát?2009. máj. 13. 09:51
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert mondjuk már régóta szoknyában vagy rövidnaciban jársz? Tudod arra gondolok, hogy a lábad már régebb óta érte a fény... A barátom pedig pont fordítva. Neki a karja és válla és arca tiszta barna de a lába alig barnul még ha szolizik akkor is nehezen.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem,ez nálam azóta igy van mióta elkezdtem szoliba járni,régen pedig egyáltalán nem is hordtam szoknyát,amúgy fehér a bőröm,le tudok barnulni,de sosem egyenletesen,a lábam és a hasam tényleg nagyon barna,azon gondolkodok veszek egy felsőtest szolit.
2009. máj. 13. 11:03
3/4 anonim válasza:
irigyellek mert nálam is fordítva van :s a lábam egyáltalán nem barnul... :S és foggalmam sincs mit csináljak :D én a helyedbe nem akadnék ki...egy szép barna lábnál nincs jobb!
4/4 anonim válasza:
egy szép barna lábnál nincs jobb! --> de van, kettő :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!