Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem fogja be a sötétbarn...

Miért nem fogja be a sötétbarna hajam a szőke hajfesték?

Figyelt kérdés

pedig már nem 1 festéket kipróbáltam és semmi

Mit tehetnék vele ??

2011. nov. 26. 18:41
1 2 3
 21/22 Cilla1993 válasza:
Nem fogja be,mégpedig azért ,mert azt le kell szivatni, a festéktől soha a büdös életbe nem lesz világosabb, és ezt sokan így gondolják.
2012. aug. 10. 14:59
 22/22 anonim válasza:

nem olyan jó azt leszivatni, mert hullani fog a hajad. Nekem világos barna hajam van, először én is leszivattam hogy nagyon világos szőke legyen mellírral, de nem a legjobb mert nagyon száradt és töröttek lettek hamar. a vége a hajamnak még mindig elég világos-

Most szaténszőke Castingot használok, ami ammónia mentes, nagyon szépen befogja, olyan lesz mint a dobozon és még fényes is a hajam. felesleges leszívatni inkább fokozatosan világosítsd...

2012. dec. 25. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!