Hogyan készíthetek ilyen hajat?
Figyelt kérdés
Hajvasalóval már próbáltam, de kidobta a hajam az úgy kapott hullámot, a csavarral meg nagyon felugrik a hajam. Egyéb hódszer?
2011. nov. 26. 16:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezek természetes hullámok...
Nekem is ilyen, ha nem csinálok vele semmit.
2/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg kis átmérőjű hajsütővassal és mosás tegyél habot a hajadra.
3/3 anonim válasza:
Ha szögegyenes és vastagszálú a hajad, akkor nem nagyon tudod ilyenre megformázni, hogy az úgy is maradjon hosszabb ideig.. Ha nem annyira szögegyenes, akkor göndörítő hab, tincsenként minicsavarók, szerintem egy kis wax, és talán jó lesz.
Ha nem, akkor ahogy írták, vékonyabb csövű hajsütővas, és ha pont ilyet akarsz, akkor a tincseket a közepüktől(a hajvégig) szorosan egymás mellé tekered fel, a többit pedig(hajtőtől a közepéig) lazábban, hézagosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!