Mivel helyettesíthetném a zselét és a hajlakkot?
Muszáj használnom mindkettőt, mert lelapuló, rossz állású a hajam, mit tudnék ezek helyett használni? Természetesen olyanra gondolok, ami akár időjárásálló is.
Amúgy nagyon puha a hajam sajnos.
Zselé helyett esetleg hajhabot, de a hajlakk nélkül tartás nélküli, és tartósság nélküli is lesz a hajad.
Vannak hajtőemelő habok, meg dúsítók, azok ált. jók lelapuló hajra, ha a hajtövekhez fújod. A zselét én úgy ahogy van kerülném, eléggé roncsolják a hajat.
A lakkokból is van jó fajta, én pl. most Syloss-t használok, és ha beállítom a hajam, az úgy áll 3-4 napig, csak néhol kell az elaludt tincseket helyrehozni, ami kb. 3 perc. (nekem jelenleg az jobb, mint a Taft, azt mindig kuszára aludtam, és 2 nap után fakó lett a hajam, ettől nem, fényes is, tart is, szerintem ápol (vagy véd) is-mert akkor nem lenne fényes...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!