MIT tudok csinálni van egy anyajegy a hónaljamon és ezért nem tudom leborotválni, hogyan szörtelenítsek ott?
Az anyajegyből semmiképpen sem szabad a szőrszálat kitépni (gyantával, epilátorral, csipesszel) csak rövidre szabad vágni.
Nekem szemölcsöm van, ráadásul már egyre több :O én le akarom majd szedetni.
Én borotválni szoktam, ott kihagyom, vagy nagyon óvatosan borotválom, csak hogy visszavágjam a szőrt. Nagyon kell vigyázni, bele ne vágj vele! Ha egyszer belevágsz és aztán begyógyul akkor nem kell megijedni, de azért ezt kerülni kell mert sajnos elrákosodhat.
Szőrtelenítő krém is jó lehet még. Vagy szőrtelenítő hab, amit fújni kell flakonból (nekem dm-es van valami gyümölcsös).
Szerintem a legjobb általában borotva, időnként pedig krém. Nem tudom mennyire árt a krém az anyajegynek, ezért javaslom, hogy ne állandóan azt használj.
Ha leszedetni nem akarod, akkor más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!