Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az utóbbi pár hónap alatt...

Az utóbbi pár hónap alatt iszonyatosan elkezdett korpásodni a hajam! Mit lehetne vele kezdeni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
ecetes vattával dörzsöld át a fejbőröd, ez a legjobb módszer:)
2009. máj. 12. 13:15
 2/5 anonim válasza:
A korpásodást a hajtípusnak megfelelően kell kezelni, tehát nem mindegy,hogy a száraz haj korpásodik vagy a zsíros! és a korpásodás okának is utána kell járni, mert lehet attól korpásodik a hajad,hogy túl sokat mostad nem megfelelő samponnal vagy más oka is lehet, mint pl a nem megfelelő táplálkozás vagy csak egyszerűen a genetika! és ha tudod már hogy mi okozza a korpásodást akkor kell sampont vagy valamilyen szert használni ellene! nagyon jó pl a H&S sampon, ezt sokan használják korpa ellen! mást nem nagyon tudok ajánlani! de ha elkezdesz vmilyen sampont használni korpa ellen ne ijedj meg attól ha még jobban korpás lesz a fejbőröd ez ezzel jár, de 3-4 nap után már tényleg csökkeni kezd! remélem segítettem!
2009. máj. 12. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Kerüld a hajszárítózást, az is nagyon felforrósítja, és roncsolja a fejbőröd! De az is lehet, hogy ez a tavasz átka, és majd elmúlik, ilyenkor jobban cserélődik a haj is!
2009. máj. 12. 13:20
 4/5 anonim válasza:
Elég sok sampon van, amit kifejezetten úgy hirdetnek, hogy korpásodás elleni. Menj el boltba, nézd meg a címkéket, hátha megkönnyíti a döntésed. Én elsőre head&shoulders-t választottam, be is vált, azóta is azt használom, és már egy jóideje nem is korpás a hajam. Persze lehet neked más fog hatni, én mindenesetre azt ajánlom, hogy ezt próbáld ki először.
2009. máj. 12. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A Nizoral drága, de tényleg hatásos. Gyógyszertárban lehet kapni.
2009. jún. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!