Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most, hogy meleg van, nagyon...

Most, hogy meleg van, nagyon gyorsan fénylik az arcbőröm. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
F/20
2009. máj. 12. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Mindig legyen nálad zsebkendő, ha mást nem, áttörölni az arcod néha, vagy meg is mosakodni (az arcod) ha teheted.

Egyébként pedig csak "csajos" dolgokat tudok még mondani: mattító alapozó leheletvékonyan, vagy "púderszerűség"... Netán még arckrém is van, ami mattító, és nem is látszik meg annyira rajtad.

2009. máj. 12. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél mattosító arckrémet (pl. Vichy, ebben a márkában kimondottan férfiaknak is készítenek krémet)
2009. máj. 12. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

eszedbe se jusson alapozozni magad,mint ahogy az elso valaszolo tanacsolta,mert az nagyon kiabrandito! En is a mattito hidratalot javaslom. De fontos a 3 lepeses arctisztitas is, lemosas, tonizalas, hidratalas.

A Vichy tenyleg nagyon jo, meg a Biotherm, de ha nincs ra keret,akkor a Loreal ferfiaknak valo termekcsaladjaban talalsz megfelelo dolgokat!

2009. máj. 12. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, a csajos megoldásokat kihagyom. Csak idegesítő, hogy néhány napja van ilyen meleg és már eléggé idegesítő mértékben látszódik az arcomon a fényesség, ha mondjuk autót vezetek akár 10 percig.
2009. máj. 12. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Rossmanban lehet venni mattító,zsírfelszívó kis törlőkendőket Essence márkájú.400Forint talán egy dobozban 50darab van kb.Rányomod arcodra és felszivja róla a zsírt és nem fog fényleni.
2009. máj. 12. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mattító krémet használok, oriflames volt, most fogyott el. Most készülök venni...

Nagyon jó, meg is lepődtem amikor először felkentem mert végre nem kell alapozó, hanem ezt felkenem belövöm a hajam és kész vagyok. Szépen megcsinálja az egész arcom, bőrtónusjavító hatású is.

Csak nem hagyja annyira lélegezni a bőrt ezért ha hazaérsz le kell mosni, éjszakára meg főleg.

Én nem szoktam külön férfiaknak valót venni, bár az is biztos nagyon jó.

2009. máj. 13. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!