Most, hogy meleg van, nagyon gyorsan fénylik az arcbőröm. Mit tehetek ellene?
Mindig legyen nálad zsebkendő, ha mást nem, áttörölni az arcod néha, vagy meg is mosakodni (az arcod) ha teheted.
Egyébként pedig csak "csajos" dolgokat tudok még mondani: mattító alapozó leheletvékonyan, vagy "púderszerűség"... Netán még arckrém is van, ami mattító, és nem is látszik meg annyira rajtad.
eszedbe se jusson alapozozni magad,mint ahogy az elso valaszolo tanacsolta,mert az nagyon kiabrandito! En is a mattito hidratalot javaslom. De fontos a 3 lepeses arctisztitas is, lemosas, tonizalas, hidratalas.
A Vichy tenyleg nagyon jo, meg a Biotherm, de ha nincs ra keret,akkor a Loreal ferfiaknak valo termekcsaladjaban talalsz megfelelo dolgokat!
Én mattító krémet használok, oriflames volt, most fogyott el. Most készülök venni...
Nagyon jó, meg is lepődtem amikor először felkentem mert végre nem kell alapozó, hanem ezt felkenem belövöm a hajam és kész vagyok. Szépen megcsinálja az egész arcom, bőrtónusjavító hatású is.
Csak nem hagyja annyira lélegezni a bőrt ezért ha hazaérsz le kell mosni, éjszakára meg főleg.
Én nem szoktam külön férfiaknak valót venni, bár az is biztos nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!