Ez a vörösnek milyen árnyalata?
Figyelt kérdés
ilyesmi színűre szeretném befesteni a hajamat. a hajam sötét-gesztenyebarnás, enyhe vöröses csillogása van, ha rásüt a nap, viszont nem csak akkor szeretném látni a hajamon a csillogást ha napfény éri. ezt a hajszínt el tudom érni valamelyik dobozos hajfestékkel, vagy inkább fodrásszal festessem be, és akkor biztos jó lesz?
2011. nov. 19. 20:39
2/4 anonim válasza:
A kedvencem, az én álmom is, rezes vörös, de ilyet nem találsz boltokban, ezt bizony csak fodrász tudná neked megvalósítani. Csak sajnos én sajnálom rá a pénzt, de gyönyörű választás!
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Bocs, az Alfaparf-os 4. képén 3 is van, ami hasonló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!