Komolyan kérdezem, a fodrászok értenek valamihez azon kívül, hogy elbassz*k a hajat?
Sokszor úgy mennek a fodrászhoz az emberek, hogy nincs konkrét elképzelésük vagy lehet, hogy van, csak képtelenek normálisan elmagyarázni.
Nekem hosszú egyenes hajam van, eddig mindegyik fodrász leakarta vágni, talán irigyek? Nem tudom, de mindig érthetően kikötöm, ha ismeretlenhez megyek, hogy csak annyit vágjon és úgy ahogy engedem, különben fizetés nélkül távozok, mert csak azért vagyok hajlandó fizetni, amit kérek.
Lehetőleg csak 1 bevált fodrászhoz járok, már rég óta ismerem, tudja hogyan szeretem hordani a hajam, és úgy is vágja, ahogy kérem, a kontyai is mesések.
Múltkor viszont volt szerencsém egy olyan fodrászhoz aki nem tudott fonni! Nem egy übernehéz fonást kértem, csak egyszerűen fonja be fejtetőtől a hajam. Közölte, hogy erre külön embert tartanak, ha hullámos hajat akarok akkor megcsinálja hajvasalóval... na erről ennyit.
1 válaszoló: igen azóta magamnak nyírom megpróbáltam helyre hozni azt a lépcsős vágást nagyjából sikerült de még elég sokat kéne vágni ahhoz hogy teljesen egyenletes legyen és nem áll jól a rövid haj de ez a mostani félhosszú egyenlőtlen se :(
és volt olyan hogy vittem képet és még rövidebbre vágta le
szóval a képekről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!