Lehet valahol kifejezetten férfi kézkrémet kapni?
Beírtam google keresőbe, h férfi kézkrém. Ezek az első néhány találat között voltak: [link]
Egyébként én sem hinném, h hatalmas különbségek lennének a férfi- női kézkrémek között.
Szóval olyat keress, aminek nem túl feminin a csomagolása és nem illatosított. Pl. a Neutrogena kézkrémek között van ilyen.
Lehet, de teljesen felesleges. Az expasim pl atrix kézkrémet használt, ezekből nincs külön férfi és női, bárki használhatja. Az emberek bőre nagyjából egyforma, hidratálás szempontjából meg aztán teljesen, nem kell külön for men feliratú mindenből.
Amúgy pl a múltkor összehasonlítottuk a sima fehérdobozos nivea testápolót (azt, ami nincs külön illatosítva) a for men-nel és szerintem teljesen ugyanaz van benne, csak az utóbbi többe kerül. Dehát a férfiasság pénzbe kerül :D
Köszi mindenkinek.
Végül tényleg sima Nivea Q10-est vettem (apukámnak egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!