Mivel lehet házilag a hajról leszívatni a festéket?
citromléről és sós vízről halottam.: )
további praktikákat várok...pl..ecet?:|
A rendes, tartós hajfestéket házi praktikákkal, sósvízzel és egyebekkel nem lehet leszedni.
A citromlé talán egy kicsit világosít rajta, de több mint valószínű hogy foltos lesz az eredmény vagy vöröses (az eredeti hajszín nem jön vissza tőle, a festék nem egy réteg a hajon amit le lehet koptatni, hanem a pigmenteket színezi át, ha a festéket valami leszedi, akkor vörös marad a helyén, esetleg sárga) + jól ki is szárítja a hajat.
A citrom inkább a természetes hajszín enyhe világosítására jó.
Ecettel konkrétan fixálni szokták a festéket, szóval az biztosan nem jó.
A hajfestéket fodrásszal a legjobb leszedetni, az a legbiztosabb megoldás. Léteznek bolti festékeltávolítók is, de a tutit a fodrász tudja megcsinálni.
Az eredeti hajam körülbelül hó fehér.:DD arra melíroztunk a barátommal barnát..(már többször melíroztam a hajam és másokét is.)
nagyon jó lett csak a barna sötétebb lett a vártnál és szívatni ugy értettem hogy csak halványítani.:) hogy az összkép egy olyan középszőkét dobjon ki.:)
köszönöm a tanácsokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!