A szőkítőt miért a hajvégekre kell először felkenni?
Figyelt kérdés
Most vettem szőkítő hajfestéket (Garnier) és a használatiban az van, hogy először a hajvégekre (a hajtőtől kb. 3 cm kell elkezdeni)kell felvinni, várni kb. 30 percet, majd a tövére. Találtam a youtube-on is egy videót hozzá ( http://www.youtube.com/watch?v=TO9amyWntJM&feature=BFa&list=.. ott is így mutatják. Aki esetleg jártas, tapasztalt ebben, leírná nekem, hogy csináljam? Még egy fodrásznál se láttam, hogy a végénél kezdte volna...2011. nov. 15. 07:58
1/3 anonim válasza:
én sem láttam még így de szerintem valószínűleg azért csinálják így mert a végét szívja ki a legnehezebben.
2/3 anonim válasza:
Így van, a végét lassabban szőkíti ki, főleg ha festve/színezve van a hajad. A tövét meg kb 25perc alatt kiszőkíti.
3/3 anonim válasza:
Úristen!Ezek ám a hasznos tanácsok... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!