Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválkozás? Szerintetek?

Borotválkozás? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eléggé korán érő típus vagyok, és hát a lábam már rég óta elkezdett szőrösödni... Helyenként 2-3 cm hosszú a szőr(ami néhány embernek a hajhosszával vetekedik...) a lábamon. Eddig nem igazán zavart de most egyre jobban. Szerintetek mit kéne vele csinálni, mivel barna, így még nem is olyan mint a szőke szőrzetnél, hogy nem annyira feltűnő.

Borotválni nem igazán szeretném mert az eléggé meleges...

Csak rövidebbre kéne vágnom? Vagy kezdjek el szoláriumba járni, hogy ne látszódjon annyira?

13/F

2011. nov. 14. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem jól néz ki a szőrös láb. nehogy szolizz, vagy borotváld, mert az bu.zis.
2011. nov. 14. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz vele amit akarsz! ha téged zavar akkor a legjobb ha rövidíted vagy legyantázod attól nem változol mássá! a testépítőket láttad már milyen irtó szőrösek? igaz hogy nem? akkor ők mind bu.ik? én is rövidítettem de már gyantázom mert teljesen megszoktam és kényelmes olyan érzés mintha könnyebb lenne az ember lába.

Amúgy testépítést csináltam régebben tehát ebből is maradt bennem, de hallod te tudod..

2011. nov. 14. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
nehogy csinálj vele bármit is! az én baráti körömben óriási nevetés veszi kezdetét ha leborotvált lábú pasit látunk! 18/L
2011. nov. 15. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is úgy döntöttem, hogy hagyom békén, nem csinálok vele semmit :)

Amúgy köszönöm a válaszokat.

2011. nov. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!