Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fésüléstől töredezhet a hajam?

Fésüléstől töredezhet a hajam?

Figyelt kérdés
Semmi más nem jut eszembe, hogy mitől töredezhet, bár mikor megkérdeztem a fodrászom azt mondta, ha ilyen műanyag bogyós végű a kefém, akkor attól nem kéne töredeznie. Mégis olyan, mintha egy éve nem látott volna fodrászt, holott nincs 2 és fél hónapja, hogy levágattam.
2011. nov. 14. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki a fodrászod, de nem profi, az biztos. Pont, hogy a műanyag bogyós végű kefék törik a legjobban a hajat. Ezt nem én találtam ki. Nem véletlen használ szinte mindenki akinek nagyon hosszú haja van vagy fésűt. Abból is a fafésű vagy szarufésű a legjobb, mert a legtöbb műanyagnak van "éle" az összeillesztésnél. Keféből a vaddisznósörte a legjobb, viszont az nem a haj kibontására való.

Rengeteg dologtól törhet. Pl. vitamin vagy ásványi anyag hiány, attól ha mindig kibontva hordod, nem használsz elég hidratáló vagy egyéb ápoló pakolást és balzsamot, samponozod a hajvégeidet, nem bánsz elég óvatosan a hajaddal, hajszárítót meg hajformázó termékeket használsz, stb. Nagyon sok oka lehet.

2011. nov. 14. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:
hát a balzsammal, meg hidratáló ápolással biztos nincsen gond, hajvasalóm nincs is, szárítani meg sosem szárítom. Én is a kefére gyanakszom, gondolkodtam már, hogy veszek egy másikat, köszi a választ :)
2011. nov. 14. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Őszintén, én csak hajmosás után használok fésűt, amúgy csak az ujjaimmal fésülködöm. Abszolút nem törik a hajam. (nekem hosszú, teljesen egyenes a hajam, így ez tuti bevált módszer évek óta) Iszonyúan roncsolja a fésű a hajat.
2011. nov. 14. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem is olyan, hogy hosszú, de egyenes, viszont sokat kell fésülnöm, mert annyira kócolódós :S ilyen hatalmas bumszlik szoktak benne lenni, de most egyre inkább szokom rá arra, hogy befonom nappalra is, meg este , csak kicsit lazábban és akkor nincs bumszli.
2011. nov. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!