Mi segítene? Már annyira unom és zavar.
21 múltam, mégis még mindig vannak pattanásaim. nem sok, pár a homlokomon, de az állandó jelleggel. tavaly már volt egy idő, több, mint fél év, hogy egy sem volt, már nagyon örültem, hogy végre "kinőttem" őket. de idén megint visszajöttek, a nyáron, és nem akarnak múlni...:( elmúlik egyik, jön helyette másik. tényleg nem sok, az is csak a homlokomon, de épp elég, hogy ebben a korban már zavarjon. nem vagyok már tinédzser:(
mi segítene?
már arra is gondoltam, hogy elkezdek fogamzásgátlót szedni, hátha hormon alapon van... csak félek a mellékhatásoktól, és azt sem tudom, segítene e. szerintetek? nőgyógyász kellene hogy felírja a tablettát, de ő vajon tud e ilyen téren tanácsot adni?
Hát ha csak nyáeon jönnek elő, akkor valószínűleg melegebb időben jobban figyelj oda a tisztálkodásra, ha kell, többször tisztítsd meg az arcod, mint egyébként. A melegben izzad az ember.
Esetleg ha azóta más terméket, sminket használsz, az is lehet baj.
És valóban, a legtöbb nőnél havonta előjön pár patti.
Emiatt nem éri meg fogamzásgátlót szedni, van annak sok más kellemetlen hatása is sokszor.
Én 22 vagyok, és rotka ocsmány a bőröm. Kozmetikus csak ront rajta, a bőrgyógyász nem segített, a fogamzásgátló sem tett nagy csodát, lényegében ugyanúgy vállalhatatlan volt smink nélkül, pár pattit úsztam meg havonta csak. Cserébe viszont állandó migrénem volt és nulla libidóm.
És mielőtt hormonokkal bombáznád magad, menj el kozmetikushoz, ha nem segített, bőrgyógyászhoz, valószínűleg segít a dolgon egy antibiotikumos kence, rosszabb esetben gyógyszeres kúra (általában 10 szem gyógyszerrel le van tudva).
a barátom 27 éves, és még mindig van neki is. nem számít, hogy fiú, úgy , ahogy az sem, mennyi idős az illető. nem kortól függ, nagyon sok mindentől lehet, pl a helytelen táplálkozástól, vagy mert alapból is zsíros a bőröd. menj el bőrgyógyászhoz, ő majd kikever egy a te bőrödnek pont megfelelő krémet, az segít.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!