Mikor termelődik újra a hajszál?
1,Ha véletlenül kitéptem néhány hajszálat(belekaptam a hajamba) ott mikor fog újra termelődni? Gondolom nem egyből.
2,Fésülködéskor miért jön ki olyan sok hajszál? A fésű kiszedni őket? Vagy ezek már telogén fázisban voltak?
1. Ha véletlenül kitéptél néhány hajszálat, akkor az nem látszik meg. És már most el kezd nőni. Gondolj csak bele, ha legyantáztatod a lábad, akkor az is elkezd nőni egyszerre, csak idő kell neki, amíg a felszínre bukkan.
2. Ha fésülködéskor sok hajad hullik ki (tényleg sok), akkor irány a fodrász, és beszélgess el erről vele. Ha csak 1-2 szál hullik ki, az itt sem fontos.
20/L
az elsőt azért kérdeztem mert egy könyvben azt olvastam hogy a hajhagyma megpihen és néhány héten belül megkezdi az új szál termelődését
a másodikat pedig azért mert nem értem miért jön ki egyáltalán fésülködéskor haj a fésű fogai kiszedik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!