Nagyon szeretnem befesteni a hajam jegszokere csak nem tudom a hajam mennyire alkalmas ra? Folytatas lent.
Vékonyszálu hajam van és már voltam vörös,fekete,barna,szőke (szőkén belül több árnyalat)!
Szerintem ne tedd a szőke eleve nagyon roncsol,ráadásul vékonyszálu a hajad tehát tönkretenné!De ez csak az én véleményem!
Nekem is vékony szálú... Az elmúlt 3 évben voltam barna, rézvörös, barnásvörös, barna szőke frufruval, sötétbarna, most majdnem fekete. Semmi nem történt a hajammal.
Menj el fodrászhoz, majd ő segít! Otthon a szőkítéshez ne kezdj hozzá :)
Nekem barátnőm akart szőkét, 2 fodrász is elküldte hogy nem vállalja, mert lehet haja sem marad annyira vékony szálú neki.
Én is szőkítem, de nekem erős vastag szálú hajam van, bár így is hullik meg töredezik rendesen.
Nekem az átlagosnál picit több sötétbarna, vastagszálú hajam volt. Kb 2 éve festem 1-1,5 havonta feketére, most viszont a töve piros (3-4 centi) a többi része fekete. Jobban hullik a hajam, mint 2 évvel ezelőtt, de nem bántam meg hogy befestettem, így sokkal jobban teccik, különlegesebb. :)
Jahm, akartam olyat, hogy a tarkómnál lila legyen. Próbáltam kiszőkítetni, de csak ott lettem szőke ahol le volt nőve.. máshol 1 árnyalattal világosabb fekete lett. Szóval akik feketére szeretnék festeni, elöbb jól gondolják meg mert soha az életbe nem fogják tudni eltűntetni (kivéve ha megvárják míg lenő..vagy 0-ás gép ;) :D)
Amúgy a szőkítés tényleg nagyon roncsolja a hajat, én a helyedben nem merném megcsináltatni, félnék hogy nem marad hajam. De próba-szerencse :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!