Milyen sampont (márka) ajánlotok hamar zsírosodó hajra?
Hosszú hajam van, és 2 naponta mosnom kell, h kényelmes legyen... elég hamar ratyi lesz
a gyógynövényes samponok jók rá? Ritkán picit korpás is volt már....
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a Müller drogáriában kapható sajátmárkás cadeavera vagy hasonló- zsíros hajra.
Van , akinek WU2, nekem attól kócos lett hajam.
Összességében állítólag a citromos, átlátszó samponok, amik nem fehérek.
a lush folyékony samponjai közül az i love juicyt ajánlom.
a barátom ezt használja, és nagyon jó neki..elsőre drágának tűnhet, de nagyon sokáig kitart.
köszi. ma úgyis mosok hajat majd kipróbálom :)
amúgy hogy ne csak off legyen régebben én is sokkal gyakrabban mostam egyszer ha van pár napod mikor nem kell emberek közé menni akkor ne mosd meg. tudom hogy elég gusztustalan lesz, de úgy lehet egy kicsit húzni a mosások közötti időt
Köszönöm szépen a válaszokat! én sosem offolok, ha már 1X megtiszteltek azzal ,h válaszoltok! :)
A First-öt hol lehet venni?
A Frist üzletben , drogériában nem kapható. Vannak olyan emberek akik a Forever Living Produkt termékek forgalmazásával foglalkoznak, cdak tőllük lehet beszerezni.
De írd be a google-be,anno nézegettem és pár terméket lehet webáruházban is rendelni, de ez egyébként illegális, mert maga a cég nem árulja neten keresztül a termékeit.A netem történő Foreveres termékek forgalmazása a cég tudta nélkül történik, de mondom nem sok termék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!