Ciki a masnis hajpánt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 19:44
2/16 anonim válasza:
igen
(csak hogy kiegyenlített legyen a küzdelem)
3/16 A kérdező kommentje:
:)
de most tényleg a pasiknak bejön vagy gáznak tartják?
2009. máj. 7. 19:52
4/16 anonim válasza:
Hát 20-tól fölfelé azért elég ciki.
5/16 A kérdező kommentje:
de egy 18 évesnek még elmegy,nem?
2009. máj. 7. 19:54
6/16 anonim válasza:
És tökre bírom minden korosztályban az ilyen dolgokat igazából. Egyáltalán nem komoly, de jól áll szinte mindenkinek :)(Akárcsak a kétoldali copf... Miért hordanak olyan kevesen 10 év fölött?)
Egyébként a 2. voltam.
7/16 anonim válasza:
én 24 vagyok, van masnis hajpántom(persze szolid, nem olyan kihívó)mindenki szerint nagyon jól áll,és a férjem is nagyon szereti mikor hordom:)Szerintem, ha tetszik, és jól áll, akkor nyugodtan és bátran viseld:)én nagyon szeretem:D
8/16 anonim válasza:
perszee !!
az midnekinek jol all :D
mert kis elegans pimasz es sexi :>
puszii`
9/16 anonim válasza:
JAAAAJ ne butáskodj az olyan kis sexy!Ha nemkell inkább add nekem :D
10/16 anonim válasza:
kislányoknak nem az...
14 év fölött meg már nagyon gáz szerintem, kivéve, ha fekete vagy fehér az egész, és kicsi a masni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!