Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanásaitokra milyen...

A pattanásaitokra milyen dolgot szoktatok kenni, amitől hamar elmúlik? 14/L

Figyelt kérdés

nem vagyok egy korán érő típus, és most kezdtek jönni a pattanásaim, és hát senki nem látja szívesen őket. milyen krémet, vagy mit kenjek rá, amitől jobb lesz? nem vagyok valami tapasztalt, de valaki csak tud ötletet adni. ha lehet, akkor ne MAC márkájú legyen, mert nem vagyok budapesti. ti ki szoktátok nyomni, és azután kentek rá valamit, vagy nem is nyúltok hozzá, csak úgy rákenitek?

hülye válaszolók hanyagoljanak! köszönöm

2011. nov. 6. 17:54
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Gyógyszertári alkoholba mártott steril vattával törölgesd le naponta 2-3-szor, az leszárítja... Ez a legtisztább.

Pedro

2011. nov. 6. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3%-os folyékony hidrogén-peroxidot használj ecsetelőnek,minden patikában kapható.
2011. nov. 7. 07:08
 3/6 anonim válasza:
először is nyomd ki őket! azután tegyél fogkrémet a pattanásra attól 1 nap alatt elmúlik. és kerüld a sajtot a chipszet és a zsíros dolgokat és akkor többet nem fognak előjönni.
2011. nov. 12. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
lehetetlenség hogy kerüljem a sajtot. imádom a melegszendvicset :D amúgy köszi
2011. nov. 13. 10:25
 5/6 david1921 válasza:
Amúgy ez lehet hormonális is ebbe a korba ha szegedi vagy akkor tudok segiteni mert ismerek egy profi bőrgyógyászt én is hozzá járok 2 havonta kontroll nem soká megyek arctisztitásra a kisebb miteszereket kitisztítják és pár napos szünetem lesz utána
2011. nov. 14. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:
szombathelyi vagyok :(
2011. nov. 14. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!