Az intim vonalamat borotválom, de mindig kiperseg utána. Mit csináljak, hogy ne legyen ez?
Figyelt kérdés
MIt csináljak mert elég idegesítő hogy oan, főleg ha strandra megyek és az a legrosszabb benne, hogy nem múlik el csak egy hét múlva.2007. júl. 21. 15:04
1/4 anonim válasza:
Vannak különböző szörtelenítő termékek! Ha az intim vonalat akarod leszörteleníteni akkkor inkább a krémet használd!
2/4 anonim válasza:
Én is a szőrtelenítő krémre szavaznék inkább, de ha már megtörtént a "baj", akkor segíthet egy kis hintőpor is a persegéseken. Tapasztalatom szerint könnyebben perseg ki a bőr, ha már nem elég éles a borotva pengéje, jobban el van használódva. Esetleg próbáld meg kicserélni...Nekem bevált.
3/4 anonim válasza:
Szia!
én azokon a helyeken, amit szőrtelenítek, be szoktam kenni aloe verás krémmel (<=házi aloe növény belső részét kikaparni+v.milyen krém). Nekem segít.
4/4 anonim válasza:
Én nem ajánlanám a szőrtelenítő krémeket! Rá is van írva, hogy intim területre tilos használni, mert sokkal csúnyább dolgokat okoz, mint hogy begyulladnak a szőrtüszők. Használj gyulladáscsökkentő krémeket. Nekem a nődoki Alsol-t írt fel. Vény nélkül kapható, és kb. 800 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!