Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a fránya szőrszálak...

Mit tegyek a fránya szőrszálakkal?

Figyelt kérdés
Nő vagyok,szerencsés alkat,mert szép melleim vannak. Viszont elcsúfítja a két mellem közti szőrszálak.Nem durva szőrszálakra kell gondolni,igazából csak pihék,de eléggé látszanak,mert bár szőkék, de nagyon sűrűn nőttek. Annyira szeretnék szépen felöltözni és ezt a melleim miatt meg is tehetném csak azok a szőrszálak..Mit tegyek? Végleges szőrtelenítés nem jöhet szóba,mert sajna arra nincs pénzem. Gyantázás? Vagy van valami ötletetek?
2009. máj. 6. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ismerős szitu. Nem hiszem hogy a gyanta kiszedné, mert nagyon vékony. De próbáld meg, ha nem sikerül, akkor esetleg borotva és utána.
2009. máj. 6. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Epilátor? Vag kozmetikus vagy pl, szerintem a bajuszgyanta az is jó lehet oda talán.. :)
2009. máj. 6. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Csak borotvát ne, fogj egy csipeszt és húzgáld ki.
2009. máj. 6. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is pihés ott a mellem. Egyébként szerintem csak te látod annyira feltűnőnek, mert tudod hogy ott van.

Ha felveszel egy kivágott felsőt akkor olyan nyakláncot vegyél fel, ami belóg a melleid közé. :) Az nagyjából takarja szerintem.

De tényleg ne feszengj ez miatt, a pasik nem a pihéket nézik...:)

2009. máj. 6. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Keress egy olyan pasit, aki ezt sexisnek találja és gerjed rá. Aztán már téged se fog zavarni.
2009. máj. 6. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Van barátom,akit nagyon szeretek!! Nem őt zavarja,hanem engem.
2009. máj. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!