Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ingyenes vagy olcsó módszerek...

Ingyenes vagy olcsó módszerek szemölcs leszedésére?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 05:15
1 2
 11/13 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz és kérd hogy fagyassza le! Többszöri ilyen alkalom után 100% hogy eltűnik. Kicsit kellemetlen érzés, de hát ez van... Én uszodában szedtem össze és kentem mindennel ami lehetséges megoldás volt az eltüntetésére, de nem használt egyik se. Egy jó tanács: Ne halogasd sokáig mert minél tovább van a bőrödön annál nagyobb és több lesz, és sokkal többször kell majd menned fagyasztásra. Ha picike elég kb. 1-2x de ha nagy akkor 5-6x vagy többször is kell menned.
2011. nov. 10. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Az enyém elég nagy volt, Duofilmet vettem rá. Elég hosszú ideig kenegettem, sokáig nem is látszott, hogy hatna (több hét), aztán egyszer csak mégis elmúlt. Türelem kell hozzá.
2011. nov. 10. 17:13
 13/13 Mary2011 válasza:
Nem tudom hogy te mit tekintesz olcsónak de leírom hogy nekem mi jött be. Ugyanis voltam egy magánklinikán ahol leszedték még évekkel ezelőtt nem kis pénzért és sajnos visszanőtt. Aztán sokáig nem foglalkoztam vele, majd nekem is ajánlotta valaki a byewart krémet ami természetes hatóanyagú. Ha jól emlékszem 2500 Ft körül van. Ezzel kenegettem naponta 3x jó pár hétig. És láss csodát el is múlt.
2011. dec. 16. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!