Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem fogja be a bőröm az...

Miért nem fogja be a bőröm az önbarnító?

Figyelt kérdés
Minden nap fürdés után bekenem magam tetőtől talpig. Rá olyan 20 percre felveszem a pizsit, ami rövidnadrágból és pólóból áll. És kb. pont ott ahol a rövidnadrág tart addig nem vagyok barna lejjebb igen. meg ahol a póló takar ott nem. a karom pedig igen. túl hamar húzom fel a pizsit?
2009. máj. 6. 00:09
 1/4 A kérdező kommentje:
ésmég az a kérdés...hogy fürdés közben kopik le a bőrömről az önbarnító?
2009. máj. 6. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
ezek az önbarnítók nehezen száradnak, szóval valószínű. amúgy az önbarnítók folyamatosan kopnak,nem hosszan tartóak és nem jó a tapintása a bőrödnek.szerintem
2009. máj. 6. 01:13
 3/4 anonim ***** válasza:

En miutan bekentem magamat rogton feloltoztem es megis befogott az onbarnito.. lehet hogy tul feher vagy azokon a helyeken azert nem fog be!

De en inkabb a szolariumot ajanlom sokkal jobb es nem kopik le midnen furdesnel.. jah es nem leszel tiszta folt !!

puszii`

2009. máj. 6. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Állószoli <3

:)

2009. máj. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!