Mitől hullhat a hajam ennyire? 17 vagyok de szinte elöl már alig van hajam. Stresszre gondoltam de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:07
1/5 maundrel válasza:
sok minden lehet, vmi rejtett betegség, pl rossz fog miatt is hullhat a hajad, de z is lehet h vmi komolyabb. vizsgáltasd ki magad (háziorvos-bőrgyógyász-fogorvos... stb)
2/5 anonim válasza:
A hajhullásnak vashiány is lehet az oka.Lehet meg kéne nézetni a vasad!
Amúgy nem tudom fiú vagy e vagy lány, de ha fiú, akkor lehet örökletes is.Ismertem egy srácot, aki 18 éves korában elkezdett kopaszodni, van haja, de eléggé kevés...
bocsi, nem akartalak ijesztgetni!!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem írni fiú vagyok. Voltam már kórházban is aztmondták valami gennyesedett hajtövek vagy mi volt de szedtem ra gyógyszert de még mindig. Örökletes? Lehet benne valami. Köszönöm az információt
2009. máj. 4. 17:57
5/5 anonim válasza:
Lehet egy homeopátiás készítmény segítene.Ha felkeresnél egy szakembert, lehet tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!