Minden nap hajat mosni?
Nemrég kezdtem dolgozni egy hamburgerezőben, és egy héten 5-6 napot dolgozom. A helyzet az, hogy a hajam eléggé beissza azt a zsírszagot, mivel egész nap sütünk. A szag konkrétan engem nem zavar, meg párom sem panaszkodik miatta, de a kolléganőm ma említette, hogy ő bizony minden este megmossa a haját.
Nem tudom, mennyire tesz ez jót a hajnak, eddig azon küzdöttem, hogy ne kelljen 2 naponta hajat mosnom, és végre eljutottam odáig, hogy már 3 naponta is elég megmosnom. Vagy jobb lenne, ha minden este mosnám?
Inkább cserélem le gyakrabban a kispárna huzatot...
Mi a véleményetek erről? Ti hogyan csinálnátok?
(Jó nyilván, ha este más programom van, megmosom, de amikor csak hazajövök, és másnap megint megyek, akkor nem látom sok értelmét)
Hát ha nem mész sehova, akkor felesleges megmosni. Esetleg vegyél valami hajfrissítő sprayt, habár szerintem az olajszagon nem sokat segítene. :(
Egyik barátnőm is dolgozott ilyen helyen és tényleg nagyon lehetett rajta érezni, a ruhája meg minden beveszi azt a szagot. De erre sincs szerintem jó megoldás. Pl. a kabátját nem moshatta ki minden nap, elzárni meg annyira nem tudta, hogy ne legyen olyan szaga.
elvileg a nagyon gyakori hajmosástól elgyengül a hajad
de amúgy ha nem zavar téged se és a pasidat se,akkor miért vágatnád le? inkább örülj neki,én olyan szivesen szagolgatnám egész este a meki illatot :)
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!