Hullott a hajad? Vagy Hullik a hajad? Teljes elkeseredés
Nekem hullott a hajam 16 éves koromban, majdnem teljesen kopasz lettem. Nekem tényleg mindent megnéztek az orvosok, nem is egynél voltam. Az egyik kopasz öreg főorvos azt mondta, én korán kopaszodok és olyan szép férfias kopasz leszek, mint ő. Gondolhatod, hogy mi volt a véleményem... -ráadásul senki nem kopaszodik a rokonságban, kitől is örököltem volna?- Végül jöttek az alternatív megoldások. Egy természetgyógyász, akinek hozzá teszem orvosi végzettsége van, jött rá, hogy a macskámtól kaptam valami fertőzést...Pár hónap alatt rendbe hozott és üzenem a dokiknak, hogy kapják be! :-)
Amúgy a sok hajápoló szer valószínű hatástalan lesz nálad is, ha olyan nagy mértékű, mint ami nekem volt. Jobbulást.
Sziasztok
Nos köszi a sok választ.Leírom milyen vizsgálatokon voltam.Voltam Nőgyógyásznál,talált kisebb gyulladást,kaptam gyógyszert rosszul voltam tőle,vissza mentem újabb vizsgálat és kiderült hogy megszűnt a gyulladás.Fül-orr gégésznél is voltam semmi,fogamat rendbe tették,voltam vérkép vizsgálaton,megnézték a vasat is,a vérképemen az AST volt magas de nem sokkal,azt hiszem 100al volt több az átlagosnál,most nézték a pajzsmirigyet.Kérdeztem a házi orvost hogy,endrokinológus(bocsi ha nem jól írom)kell e beutaló elvileg igen,aztán kérdeztem a nyomelem vizsgálatot annyi választ kaptam rá hogy hát ez nem olyan egyszer...stb...stb...Igazság szerint még gyerek orvoshoz járok 19 éves koromig,és teljesen leszarj*k a fejemet....Kellenének vizsgálatok,de nem ad beutalót vagy mond valamit és kész.Egyik válaszadó írta hogy,volt természetgyógyásznál,hol és melyiknél??Megadnád az elérhetőseget??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!