Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullott a hajad? Vagy Hullik...

Hullott a hajad? Vagy Hullik a hajad? Teljes elkeseredés

Figyelt kérdés
Mivel állítottad meg?Én teljesen el vagyok keseredve,orvosi vizsgálatok rendben...most írtak regaine szeszt,és ha nem használt azt mondta a doki vgáass kefe,tüsis hajra a hosszú de kevés hajamat.....áhhh el vagyok teljesen kesereeve.Azt tettem fel magamban hogy,ha nem használ a szesz,akkor próbálom a revalidtot,a biovannét,és a hair clinicet és ha azt sem hajgyógyász....És a végős megoldás a levágás.Mi a véleményetek?Tapasztalatok?
2011. okt. 25. 12:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Nekem hullott a hajam 16 éves koromban, majdnem teljesen kopasz lettem. Nekem tényleg mindent megnéztek az orvosok, nem is egynél voltam. Az egyik kopasz öreg főorvos azt mondta, én korán kopaszodok és olyan szép férfias kopasz leszek, mint ő. Gondolhatod, hogy mi volt a véleményem... -ráadásul senki nem kopaszodik a rokonságban, kitől is örököltem volna?- Végül jöttek az alternatív megoldások. Egy természetgyógyász, akinek hozzá teszem orvosi végzettsége van, jött rá, hogy a macskámtól kaptam valami fertőzést...Pár hónap alatt rendbe hozott és üzenem a dokiknak, hogy kapják be! :-)

Amúgy a sok hajápoló szer valószínű hatástalan lesz nálad is, ha olyan nagy mértékű, mint ami nekem volt. Jobbulást.

2011. okt. 25. 13:07
 12/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Nos köszi a sok választ.Leírom milyen vizsgálatokon voltam.Voltam Nőgyógyásznál,talált kisebb gyulladást,kaptam gyógyszert rosszul voltam tőle,vissza mentem újabb vizsgálat és kiderült hogy megszűnt a gyulladás.Fül-orr gégésznél is voltam semmi,fogamat rendbe tették,voltam vérkép vizsgálaton,megnézték a vasat is,a vérképemen az AST volt magas de nem sokkal,azt hiszem 100al volt több az átlagosnál,most nézték a pajzsmirigyet.Kérdeztem a házi orvost hogy,endrokinológus(bocsi ha nem jól írom)kell e beutaló elvileg igen,aztán kérdeztem a nyomelem vizsgálatot annyi választ kaptam rá hogy hát ez nem olyan egyszer...stb...stb...Igazság szerint még gyerek orvoshoz járok 19 éves koromig,és teljesen leszarj*k a fejemet....Kellenének vizsgálatok,de nem ad beutalót vagy mond valamit és kész.Egyik válaszadó írta hogy,volt természetgyógyásznál,hol és melyiknél??Megadnád az elérhetőseget??

2011. okt. 25. 18:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak hétvégén tudom megadni, mert akkor megyek haza és itt nincs meg az elérhetősége. És itt a természetgyógyász alatt ne azt a humbuk baromságot értsd, amit szokás, mert nem erről van szó. Először én sem hittem neki, de teljesen rendbe hozott, mikor az orvosok nem tudtak mit csinálni. Ha érdekel hétvégén meg tudom adni. :-)
2011. okt. 25. 19:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Termésezetesen érdekel,nagyon is:) Kérlek 7végén írd ide az elérhetőseget.És egyébként hol van ez??
2011. okt. 26. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:
De akkor el van intézve azzal a dolog, hogy a háziorvosod tesz rád? Endokrinológushoz biztos ad beutalót a nőgyógyászod is, ha megmondod neki, hogy lassan megszabadulsz a lombkoronádtól
2011. okt. 26. 11:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Tévedsz nincs elintézve,de mivel a háziorvos adja általába mindenhova a beutalót....
2011. okt. 27. 08:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Budapesten van amúgy.
2011. okt. 27. 12:02
 18/18 A kérdező kommentje:
oké,várom az elérhetőseget:)
2011. okt. 28. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.