Írnátok nekem jó arcradírt vagy testradírt amit otthon el tudok készíteni?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen kérdés volt már. De egész nap itthon vagyok és most szeretném egy kicsit felfrissíteni a bőröm. Nemrég olvastam ezen az oldalon nagyon sok arcradírt és testradírt és nagyon tetszettek csak az a gond hogy nincs itthon sok minden.
Olvastam hogy tejszín,élesztő,tengeri só,és tej is kellhet bele. Nekünk most pillanatnyilag nincs egyik se itthon. Inkább egy jó testradír kellene nekem. Köszönöm!!!
2009. máj. 3. 14:33
1/5 anonim válasza:
Olivaolaj + konyhaso is megfelel.
Vagy ha nem is radir, de tegyel egy kanalnyi napraforgo vagy olivaolajat a furdovizbe, nagyon jot tesz, en hetente hasznalom.
Vagy egy citromot vagj karikakra, ontsd le forro vizzel, es hagyd allni kb. 2 orat, majd add a furdovizedhez. Szinten bevalt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a citromosat kipróbálom. És írjatok még légyszíves.
2009. máj. 3. 14:52
3/5 anonim válasza:
daralj rizst, keverd ossze asvanyvizzel. Szuper, en imadom:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) Ma nem de a köv. hétvégén kipróbálom!
2009. máj. 3. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!