Pantene pro-v hajbalzsamról mi a véleményetek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 12:39
1/8 anonim válasza:
én ne használom,mert állati kisérletek,alapján készül.
2/8 A kérdező kommentje:
komolyan? de ezt honnan tudod?
2009. máj. 3. 13:32
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nem tetszik az illata. Ha hajbalzsamot akarsz, vegyél Kallos-t, az olcsó, nagyon jó illatú és tényleg jó. Én 1 litereset vettem 580Ft-ért!
4/8 anonim válasza:
A sampont szeretem, de a balzsammal nem vagyok megelegedve.
5/8 anonim válasza:
Nézd meg az első három összetevőjét, üsd be a google-be,nagyon meg fogsz lepődni...
6/8 anonim válasza:
Mi az a harom osszetevo? rakerestem de nem talaltam.
7/8 anonim válasza:
elsö vagyok. én nagyon állatbarát lány vagyok,iyg amit csak lehet mellözök,ami állati kisérlet utjn kerül forgalomba.van neten eg yoldal,és ott le lehet tölteni,az összes terméket amik igy készülnek.sajos nemtudom melyik oldaql az mert én már tavaly letöltöttem a listát és kinyomtattam.
8/8 anonim válasza:
A Pantene Proctor&Gamble termék, ami tévesen van fent a listákon, legalábbis én úgy tudom. Tudom, régi a kérdés, de hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!