Sörélesztő tabletta?
Sörélesztő tablettát szeretnék venni, hogy gyorsabban nőjön a hajam. (egyébként normál növekedésű hajam van, havi 1 cm)
Legyetek szívesek, írjatok tapasztalatokat, kinek használt, mennyi hajatok nőtt egy hónap alatt...
És még azt szeretném kérdezni (főleg azoktól, akiknek használt is a szer) hogy napi hány szemet vettetek be belőle? én mindenhol mást olvastam...
Köszönöm:)
hát fel kellett használnom az egész üveget, és egész éjjelre fent hagytam. viszont tényleg nagyon ragacsos, és ezért sok hajszálam kijött, főleg hogy 3szor meg kellett mosni, így még több:S ezzel ti is így vagytok?
lehet hogy nem fogom fent hagyni egész éjjelre, hogy ne ragadjon annyira bele.
akkor ha találok, ha nem kisebb kiszerelésben, de muszáj leszek venni, mert kihullik az összes hajam, mielőtt megnőne:D
egyébként azt is te írtad hogy 3 centit is nőhet egy hónap alatt?:)
Annyit biztos nem! Esetleg kettőtöknek összesen!:D
Elírhatta szerintem... Az sok, akkor már tényleg csodaszer lenne! De a havi 2 az lehetséges.
én már havi 2nek is örülnék! hisz 4 hónap alatt nőhetne 8 cm - t is, és az már elég szép, ha nem töredezett.
És esetleg személyes tapasztalat?:)
egyébként az elején biztos kell egy 2 -3 alkalom, használat (ez esetben 3 hét), hogy meginduljon a növekedés.
De egy biztos! holnap veszek olivaolajat!:D
Tényleg elírtam!!:O Bocsi, nem tudom hol járt az eszem!:) Gondolom rögtön 2 hónapra gondoltam, merthogy akkora már látványosan hosszabbnak kell lennie, mintha simán nőne!
De igen,havonta a 2x-es növekedést lehet elérni vele, vagyis a 2 cm körülit. Bocsi!:)
semmibaj, előfordul:) írtunk itt már hajhajtót is:DDD
akkor szerencse, hogy ma nem vettem! ezek szerint az üveggel tényleg lehet spórolni. Következő alkalomra viszek én is üveget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!