Jó a Neutrogena Wave? Pattanásos az arcom meg mitiszeres de jobban mitiszeres és a számnál minden nap nagyon száraz
Figyelt kérdés
És szeretném tudni hogy megéri a pénzét és hogy nem- e gagyi akinek van az irjon2009. máj. 2. 22:24
11/16 A kérdező kommentje:
aki 23:55kor irt lécci majd ird meg hogy te hogy döntötél meg-e veszed?:D
2009. máj. 3. 18:24
12/16 anonim válasza:
Nekem azóta jött rendbe a bőröm amióta méreganyagmentes termékeket használok a fürdőszobámban,elsőre jó drága volt de viszont olyan sűrű minden,hogy 3 hónapig elég.Tehát végül is olcsóbb mint az a sok sz@r agyonvegyszerezett cucc...
13/16 anonim válasza:
Én ma vettem meg a Neutrogena Wave-t am.... első tapasztalat.... annyira rezgett az elején, kicsit fura volt de megszoktam és jó érzés volt ... a párnácskában van az arctisztító adalék, és a vízzel kell aktiválni. Mivel ma használtam először még nem tudok pontos információkkal szolgálni. 4000 Ft a Dm-ben, de ha regisztrálsz a Dm- kártyával és az ajándékba kapott 50 pontot beváltod a terminálnál, akkor kapsz 25 % akciót egy kiválasztott termékre . :) Én ezt választottam és így 3000 lett (A) Szerintem egy próbát megér, de nekem azóta tisztult sokat az arcom, mióta vettem a Dm-ben Clearoderm arcradírt... nagyon fini illata van, teafa-menta-varázsmogyoró kivonattal...(800 ft ) szerintem próbáld meg előtte azt inkább :$ tudom h mindenkinek más jó stb... de ha rajtam segített akkor az aprócska miteszerekkel is elbánik
14/16 anonim válasza:
nekem van wave gépem. mióta használom sokkal simább az arcbőröm és jó illata van. (: a bőröm nekem is miteszeres egy kicsit, de azokat teljesen nem tünteti el. szerintem azok csak akkor tűnnek el, ha van türelmed kinyomkodni őket vagy veszel ilyen kis lapocskát, amit ráteszel a nedves bőrre, vársz vele 10-15 percet és lehúzod. (bocsi, nem tudom mi a neve). de az kiszedi a kisebb miteszereket. egyszer próbáltam, kicsit fájdalmas de ki lehet bírni. dm-be és rossmannba is lehet kapni, 990 ft. szerintem érdemes kipróbálni.
15/16 A kérdező kommentje:
köszi tudom mire gondolsz csak nekem se jut eszembe a neve de már kiakartam probálni csak aszitem h nem jo de köszi
2010. márc. 22. 21:40
16/16 anonim válasza:
Helló!
Pont mostanában akciózzák a Rssmannban,így 2999,és a szórólapon 1000 ft kupon van,így 1999 ft lesz.Én most veszek,remélem használ.Azok az orrtapaszok meg csak ideiglenes megoldás,mert pár nap-v hét után viszajönnek a mitesszerek.A DM-es jó,a gyógyszertárban meg azt hiszem még olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!