Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A töredezett hajvégek levágásá...

A töredezett hajvégek levágásától gyorsabban nő a haj?

Figyelt kérdés
Egy kicsit töredezett a hajam vége és növeszteni is akarok! Hogyha levágatok a töredezettet akkor gyorsabban nő majd?És tudtok valamit ajánlani arra hogyha száraz is a hajam vége? És úgy is lehet ritkíttatni hogy a hosszából ne jöjjön le?...köszi..:D
2011. okt. 15. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Én használtam ilyen hajvégápolót amit belinkeltél, és szerintem nagyon jó:) Amúgy tényleg nem hozza rendbe semmi a töredezett hajat, szóval mindenképp vágass, én nemtudom, mindenki azt mondja, h nem nő gyorsabban, de szerintem meg igen. Én ha 4-5 havonta levágom a tört hajvégeim, utána olyan gyorsan vissza nő, hogy csak na. Mert akkor a hajad, nem a sérült hajvégeket akarja regenerálni, hanem a hajad növekedésével tud foglalkozni.
2011. nov. 9. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönööm..:D..ment a zöld kéz..:)..most ricinusolajat fogok használni..remélem beválik..:D..köszönöm mindenkinek..:D..
2011. nov. 9. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tűnik, mintha gyorsabban nőne, nem fog gyorsabban nőni :) Ilyen nincs, hogy a haj csak a növekedéssel foglalkozik :)))))
2011. nov. 9. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak azert tunik ugy, hogy gyorsabban nol a hajad, ha levagatod a torott hajvegeket, mert ha mar egeszsegrs a vege es no akkor a hossza megmarad es nem torik le a vege.

Akinek torott a haja hiaba nol a haja..pl aki festi hiaba latja h na van lenovesrm, de a hajam hossza nem valtozott, mert kozben a vege letorik...:/

Ezt veglegesen kikuszobolni nem lehet. Rendszeresen kell vqgatni es apolni a hajat.

En kokuszolajat szoktam a hajamra kenni jo vastagon haj mosas utan..meg neha azt vagy hajolajat a ket mosas kozott. Ezrn kivul pakolast is hasznalok.

Amugy szerintem is gyorsan nol a hajad.

2012. júl. 25. 11:38
 15/15 anonim válasza:
48%
Amúgy nem gyorsabban nő, hanem nem törik le...Sokan azt mondják, hogy ha levágod a hajvéged (ami töredezett), akkor gyorsabban nő. Nem gyorsabban nő, hanem szimplán nem törik le és megmarad a hossza.
2017. jan. 23. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!