Mi a véleményetek erről? (képek)
Ombre hajnak hívják.
Házilag szőkítővel, majd sötétszőke festékkel megvalósítható egy festett fekete hajon?
Én nem kísérleteznék vele. Ha elszúrod, akkor olyan lesz, mint az igénytelenül lenőtt festés. Még a fodrászt is nagyon megválasztanám, aki csinálja.
Az meg a másik, hogy feketét szőkére szívatni... ahhoz azért már kéne a szakember, hogy ne tedd teljesen tönkre.
teljesen egyet értek a 3. válaszolóval. Sőt nekem fekete a hajam, és meg is mondta még az elején a fodrászom, hogy (majdnem derékig érő a hajam) ha egyszer majd megakarok szabadulni a feketétől, ő biztos, hogy nem fogja elvállalni, mert nem fogja tönkretenni a hajamat. Szóval majd le kell növesztenem, mert ő egy tincset sem hajlandó leszívni belőle:D
De amúgy nagyon tetszik ez a haj, főleg, mikor be van hullámosítva!:) De hallgass ránk, ne próbálkozz egyedül, mert teljesen tönkre teszed vele a hajad, és igen... ha ezt a hajat szeretnéd, akkor ne sajnálj megfizetni egy jó fodrászt:)
23N
szerintem a 4. kép a legjobb!!!!
azon látszik hogy nemcsak a tetején sötét hanem alul is be van festve szóval olyan átmenetes,vagy fordítva van hogy a szőkét húztál bele egy két tincsbe meghagyva a fejtetőn a sötét színt.
HU ezt otthon nem lehet megcsinálni!
A szőkítéssel nincs gond, amióta életem első szőkítését elszúrta egy fodrász, azóta, ha színes tincset szeretnék a festett fekete hajamba, magamnak szőkítem, természetesen megfelelő ápolással. Ezt 3 éve, minden nyáron eljátszom és eddig semmi probléma nem merült fel. :)
A másik, hogy pont azért gondoltam a sötét szőke vagy világosbarna festékre (szőkítés után), hogy az átmenet ne legyen túl természetellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!