Ha a puncimat leborotválom, a fenekemnél is le kell? Vagy ez nem zavarja a fiúkat?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam vele de nem sikerült ezért meghagytam hosszan, sexnél nagyon zavarhatja a fiúkat??(Még szűz vagyok de 9 hónapja van barátom)2011. okt. 13. 08:00
11/25 anonim válasza:
Hát elég gusztustalan egy szőrös fenekű nő, gondolom a lábad is szőrtelen, punci is, akkor a feneked meg szőrös?? Naneee.... :S Ott a legkönnyebb leborotválni.
12/25 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok:) köszönöm és leborotválom
2011. okt. 13. 17:24
14/25 anonim válasza:
Hát nem kell feltétlenül leborotválni, sőt puncust sem kell feltétlen. 16 éves vagy, és hát a tiniknek tud igazán jól állni a nuniszőr. Amúgy a fenékrészről annyit, hogy nem tudom mennyire lehetsz ott szőrös, gondolom nem annyira. Szóval ne borotváld.
Bár képet azért szívesen megnéznék rólad, akár előtte-utána képet is :P
Ha az én barátnőm lennél, azt kérném, hogy csak a szeméremajkakat borotváld le.
15/25 anonim válasza:
Milyen perverz vagy utolsó... undorító!
16/25 anonim válasza:
Nem vagyok perverz, MAXIMUM az ínyenc jelzőt elfogadom!
18/25 anonim válasza:
Olyant nem mondunk, hogy NEM-E!
Mikor kimondod vagy leírod,akkor borzalmas események következnek be.
19/25 A kérdező kommentje:
Gyökér vagy:D Látom nincs más szórakozásod elég nyomoronc lehetsz ha itt keresed a sexuális élményeket és nem a valóságban :D
2011. okt. 13. 20:53
20/25 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Gondolkodjál el egy kicsit mielőtt másokat leosztasz!
Egy ilyen kérdés után mit vártál?
Tényleg a neten kellett ezt megkérdezni?
Egyedül nem tudtad volna eldönteni?
Azért ez is szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!