Növeszteni szeretném a hajam, te is?
A hónap cikke, vs. hajápolási mitoszok
Keressen 100 százalékos, természetes shea vajat.
Melegítse fel forró víz felett.
Várjon, amíg lehűl, majd masszírozza megnedvesített fejbőrébe.
Fedje be törülközővel és hagyja rajta legalább 30 percig.
Egy héten legalább egyszer végezze el. Igen gyorsan tapasztalni fogja, ahogyan haja átalakul - sérült, töredezett, viszkető, élettelen állapotából egészséges, fényes és selymessé válik.
Hmm kipróbálom:) Látom amilyen gyorsan elindult, olyan gyorsan halt meg a topic, na mindegy azért ha találok érdekességeket leírom:))
Hát én derékig érőre szeretném megnöveszteni, sajnos körülbelül még csak vállig érő, talán egy picit hosszabb.. :/ Egyébként énis most fogok kókuszolajat venni:)
Semmiképp ne vékonyítsd a hajad borotvával, mert az csak felhasítja a hajad.. ugyanolyan mint a nyeső, pedig előszeretettel használják a fodrászok is, de én soha nem engedem meg, hogy azzal vékonyítsák a hajvégeimet.Ha lazítani szeretnél a hajadon, akkor a fodrászodnak, mond azt, hogy vágjon pontvágással, úgy bele bele csipked a hajadba, de nem látszódik nagyon , hogy lement a hosszából.
Elvileg a hajat 3-4 havonta vágatni kell, mármint a végéből, én most vágattam belőle, és nagy örömömre csodálkozva mondta a fodrász, hogy milyen gyorsan nő a hajam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!