Most akkor a borotvától megerősödik a szőr vagy sem?
szia!
én szerintem megerősödik,mert pl én amikor leepiláltam akkor még kis szőke pihék nőttek vissza,és utánna elkezdtem borotválni azokat a pihéket és egyre sötétebb ill. durvább lett.
de most már vagy 2 éve borotválom és uyganolyan erős,szóval egy bizonyos szintig megerősödik,de utánna ugyanolyan erős marad,a pasiknak meg jóhoyg erősebb a szőrük meg vastagabb a bőrük,láttál már pihés arcu férfit? max mikor még ifju volt,,
persze hogy, erősödik!!! Ezzel védekezik a szőr száll hogy, ne bírd kiszedni!
Gyantától és az epilál-tól vékonyodik :D
Nah a hajad leborotválod többször megerősödik, ha vágod semmi látszatja!
A Szőr is hasonló...mivel a szőrre szüksége lenne a testnek ezért visszanöveszti de egyre kétségbeesetebben!
Szerintem változó. Nekem például megerősödött... Amúgy gyantáztatom, de ha véletlen nem tudok elmenni, és leborotválom, már kb három alkalom után erősebb lesz...
Meg mielőtt kozmetikushoz jártam volna vele borotváltam, és kb olyan lett a lábam mint egy pasi arca...mióta gyantáztatom ritkul..
Barátnőmnek meg tök szőke meg gyenge szőre van, mindig borotválja, és egyáltalán nem erősödik tőle..
szerintem ez teljesen mindegy, hogy megerősödik tőle vagy nem, hiszen úgysem látom fél mm-nél hosszabb állapotukban a szőröket, mivel ahogy egy picit megnő le is szedem egyből:) nem értem mi a baj azzal ha megerősödik(ami igazából csak úgy tűnik, mert csak a szőrszálat levágod, és egyértelmű hogy vastagabb az a része)
Van a "normál" szőr, és a pihe szőr. A borotválás hatására a piheszőrök erősödnek fel és szaporítják a "normál"szőrszálak számát.
A megerősödés nem azt jelenti, hogy minden levágott szőrszál egyre erősebb lesz a végtelenségig.
Nekem néha erősödik, néha nem.
De akkora hatalmas változást nem vettem észre.
Ha egyszer borotválni kell akkor borotválni kell, akkor már úgyis mindig rámegyek és nem hagyom megnőni, és nem látszik hogy erősödne.
De nekem tényleg változó, van ahol erősödik, máshol meg nem. Néha meg sehol sem. Nem tudom mitől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!