Nem hiszem el, miért van ennyi pattanás rajtam?
Az Avon-ból rendelek folyton mindenféle kenceficét /pattanásos bőrre/. Van tonic-om minden. Reggel este bekenem vele az arcom. Még nem is szotyizok, és nem is zsíros a bőröm.Még lehet hogy száraz is..
De akkor is előjönnek, mit lehet tenni? Valami házi gyógymód, vagy valamilyen bevált arctisztító?
Jah és 12/L
És még csak az orromon jönnek ki.
1.válaszoló: Nem sminkelem magam, igen erre már én is gondoltam hogy lehet hogy nekem meg majd olyan 20 éves koromban nem lesz 1 se. Köszi.
2.válaszoló: Renben megpróbálok valami mást is, ha nem akkor orvos. Köszi.
Szia, szerintem szerezd be a DM-ből a BALEA YOUNG arcradírt, és egy kénszappant! Az arcradírt egy nap csak egyszer használd (pl. reggel vagy este), a kénszappant pedig reggel és lefekvés előtt. Nekem ezek hihetetlenül sokat segítettek, az arcradír leszedi az elhalt réteget, a kénszappan pedig leszárítja a pattanásokat. Amúgy a pattanások akkor is kijöhetnek, ha túl száraz a bőröd, tehát KrÉmEzD be esténként ARCKRÉMMEL (NE testápolóval!!).
Remélem, tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!