Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem hiszem el, miért van...

Nem hiszem el, miért van ennyi pattanás rajtam?

Figyelt kérdés

Az Avon-ból rendelek folyton mindenféle kenceficét /pattanásos bőrre/. Van tonic-om minden. Reggel este bekenem vele az arcom. Még nem is szotyizok, és nem is zsíros a bőröm.Még lehet hogy száraz is..

De akkor is előjönnek, mit lehet tenni? Valami házi gyógymód, vagy valamilyen bevált arctisztító?

2011. okt. 9. 10:18
 1/7 A kérdező kommentje:

Jah és 12/L

És még csak az orromon jönnek ki.

2011. okt. 9. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálj ki másféle arclemosót. Csak figyelj arra, ha több jön ki az arcodon, mint amennyi eltűnik akkor hagyd abba, mert valószínűleg allergiás vagy rá.
2011. okt. 9. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Sminkelni szoktál? Az is ronthat a helyzeten. De ez igazából inkább hormonfüggő, valakinek kijönnek, valakinek nem. Nekem tizenévesen egy szem se volt, irigykedett rám az összes osztálytársam, hogy nem kell ilyenekkel bajlódnom, viszont most huszonéves koromban kezdenek kijönni, pedig nem sminkelek és nem zsíros a bőröm.
2011. okt. 9. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem próbálj ki más termékeket, pl Vichy egy nagyon jó márka... és ha az sem segít, akkor menj el bőrgyógyászhoz, felír vmi tabit és hamar helyrejön biztosan:)
2011. okt. 9. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: Nem sminkelem magam, igen erre már én is gondoltam hogy lehet hogy nekem meg majd olyan 20 éves koromban nem lesz 1 se. Köszi.

2.válaszoló: Renben megpróbálok valami mást is, ha nem akkor orvos. Köszi.

2011. okt. 9. 11:24
 6/7 A kérdező kommentje:
A legelső válaszoló: Köszönöm szépen, akkor valami mást keresek.
2011. okt. 9. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem szerezd be a DM-ből a BALEA YOUNG arcradírt, és egy kénszappant! Az arcradírt egy nap csak egyszer használd (pl. reggel vagy este), a kénszappant pedig reggel és lefekvés előtt. Nekem ezek hihetetlenül sokat segítettek, az arcradír leszedi az elhalt réteget, a kénszappan pedig leszárítja a pattanásokat. Amúgy a pattanások akkor is kijöhetnek, ha túl száraz a bőröd, tehát KrÉmEzD be esténként ARCKRÉMMEL (NE testápolóval!!).

Remélem, tudtam segíteni :)

2011. okt. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!