Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások megfékezésére ötletek?

Pattanások megfékezésére ötletek?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom már abba az időszakba értem, hogy érdekel a "fejem állapota". - pattanások, mitesszerek. Már próbáltam krémeket amik jók is voltak, de amint kimaradt pár nap megint ugyan ott tartottam. Éveken át krémeket vásárolni pedig drága mulatság. Nem tudtok sikeres házi módszereket? (Ami nektek is használt) Azt hiszem van valami vízgőzös is, de nem tudom az mennyire hatásos.
2011. okt. 7. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok folyadék, 2-3 liter naponta, asvanyviz, meg edesitesmentes gyogytea, fökepp csalán, mert az a faggyutermelest is csökkenti, meg mindenre jo hatassal van.

Bioptron lampa, ami kicsit draga mulatsag, de megeri az arat, nekem ettöl lett gyonyoru az arcom, egy ragya sincs rajta, pedig tele volt!

Egészséges táplálkozás, sok fehérje, kevés szénhidrát, semmi cukros lötty, pl. cola stb. sok zöldseg es gyumölcs.

Friss levegö, mozgás, sport.

A kaját ne füszerezd agyon, ne egyél zsírosakat túl gyakran.

Sokan a beöntést is mondják, meg a mindenfele belsö tisztitokurakat, na ahhoz meg nem volt szerencsém.

Összegezve: Nekem napi 2-3 liter csalántea a Bioptron lampaval napi 2x15 perc, plusz ha kijön néha egy kisebb pattanas, arra Skinoren krém. Ez vált be, de mindenki más.

2011. okt. 7. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, a cola sokat nyomhat a pattanások számán? Az olyan tea is jó amire rá van nyomtatva, hogy: Természetes antioxidáns forrás? A csalán teát még nem kóstoltam, de kipróbálom. :)
2011. okt. 7. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Cickafark tea ideális pattanásos bőrre.Borogathatod is vele.Vagy csak lemosásnak is tökéletes.
2011. okt. 8. 06:15
 4/4 anonim ***** válasza:
duac gél
2011. okt. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!