Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Holvan Budapesten jó kozmetikus?

Holvan Budapesten jó kozmetikus?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 14:28
 1/7 anonim válasza:
100%
Hányadik kerületben érdekelne? Én a II. kerületben tudok egy nagyon jót.
2009. ápr. 28. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia, bármelyik kerületben jó. eléggé sok lett most a szabadidőm . Pontosabban hol van ez a kozmetika? És az árakról tudnál valamit mondani?:)

És köszönöm a választt.

2009. ápr. 28. 15:09
 3/7 anonim válasza:
100%
Szia! A Hév megállónál( szépvölgyi út) van az Evező utcában. Bocsi ház számot nem tudok de nincs más kozmetika ott. Pár hónapja járok hozzá nagyon kedves stb.. Ritának hívják. Az árak szerintem közép kategória. Pontosan minek az ára érdekelne? ( mondjuk annyira nem tudom mert általában több dolgot csináltatok egyszere Pl lábgyanta térdig azt hiszem 1500ft, szemöldök szedés+ festés 900Ft)
2009. ápr. 28. 15:48
 4/7 anonim válasza:
100%
15:48-as válaszoló vagyok újra. Ha érdekel ez a hely akkor majd leírom ide neked a tel. számot.
2009. ápr. 28. 15:58
 5/7 anonim válasza:
100%
16.kerben van egy nagyon jó.Én is odajárok.Erzsébetligeti uszoda mellett van(Bökényföldi út) [link]
2009. aug. 28. 00:25
 6/7 anonim válasza:
A Futó utcában van a világ legjobbja!!!!!!!!!!!Budapesten VIII ker.
2010. jún. 20. 17:05
 7/7 Andrea555 válasza:

Szia!

Én a II. kerületben találtam egy kozmetikust, aki végre bevált, pedig vagy egy évig keresgéltem. Minden nyomkodás után 3 napig otthon ültem, mert úgy néztem ki, mint akit összevertek. De ő nagyon ügyes, kezelés után még emberek közé is ki merek menni. Kozmetikus: Boronyák Barbara a honlapon minden kezelés fent van www.runwaystudio.hu

2015. jan. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!