Szerintetek nagyon csúnya, ha egy lányok rengeteg, tényleg sok anyajegy van?
Figyelt kérdés
Sajnos örököltem, hogy a karomon, lábamon, hátamon, szinte mindenhol van anyajegyem. A legszomorúbb, hogy nyáron a naptól pedig még több jön ki. Már egyre jobban elkeserít, hogy ennyi van, nem emelkednek ki nem csúnyák, csak hát sok van belőlük. Ha leszedetném, akkor pedig megmaradnának a hegek igaz?2011. okt. 3. 17:22
11/17 anonim válasza:
Szerintem szexi, ha egy lányon anyajegyek, szeplők vannak. Ismerek egy lányt, akinek az arca tele van anyajeggyel. És valami eszméletlenül vonzónak találom. Lehet azért mert mindig vidám és mosolygós. A volt barátnőm is szeplős vöröshajú. Az összhatás a fontos. Valakinek kimondottan jól állnak az anyajegyek.
12/17 balázs timea válasza:
nekem is van sőt nekem az arcomon ahol pont a legjobban látni sőt a homlokomon is és a számnál is... én is utálom őket .. és volt még az államon is de azt már leszedettem..
13/17 anonim válasza:
Van akinek még jól is áll, van akinek nem. Ha téged zavar az a legfontosabb hogy magadnak megfelelj.
14/17 anonim válasza:
A hegek is hagynak nyomot, szerintem fogadd el ilyennek a tested :)
15/17 anonim válasza:
Egyébként anyajegy után, a testen alig észrevehető hegek maradnak, az arc ami kényesebb!
16/17 anonim válasza:
Az ex barátom is tele volt anyajegyekkel... én szinte imádtam őket
17/17 anonim válasza:
Nem szép, engem kimondottan taszit. A hegeket alig lehet észrevenni, egyaltalan nem feltünőek. Kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!