Mit csináljak a hajammal? : /
Az a problémám, hogy félhosszú,lépcsőzetesre vágott(felső réteg elég rövid) hajam van. A legrosszabb az, hogy iszonyatosa sok hajam van. Miután megszárítom oroszlánsörény-fejem van:S Vasalni nem akarom, mert már 1 éve abbahagytam és növeszteni szeretném. De ha simán megszárítom akkor nagyon hülyén néz ki. Szerintetek milyen hajformázót kellene használnom és hogyan kellene hordanom, hogy ki is nézzen valahogy? Oké összegumizom, na de azt sem lehet állandóan. Inkább olyanokra lennék kíváncsi amiket kiengedve kell hordani és nem túl bonyolult elkészíteni. Ja és enyhém hullámos hajam van, tehát a szögegyenestől eléggé messze áll, főleg a fazonja miatt.
20/L
egyenesítőt használj
fond be nagyobb tincsekbe, hagyd úgy megszáradni
amúgy nekem tetszik az ilyen haj:)
dörzsölj szét a tenyereden mogyorónyi waxot, és egyenletesen oszlasd el rajta. nekem segített.
ui.: nem baj ha az elején nem sikerül olyan tökéletesre, idővel belejössz, hogy mennyi kell, hova :)))
Leírásod alapján ugyanilyen hajam van, csak nekem hosszú.
Tanuld meg a beszárítást, nem kell a hajadat rátekerni a kefére! Akkor nem ragad bele...
Úgy csináld, hogy a felső rétegeket fogd össze a fejed tetején. Mindig az egyforma hosszú tincsek lógjanak. A legkisebb fokozatra állítsd a hajszárítót, hogy ne fújja szét. Egy vastag körkefét belülről húzz végig a hajadon, amikor a végéhez érnél, kezd el forgatni. Ne csavarodjon rá a hajad, csak forogjon rajta. Vékony tincsenként csináld, majd ha belejössz, menni fog egybe is. Amikor egy réteggel kész vagy, azt fogd össze hátul, engedd le az újabb réteged, szárítsd be ugyanígy, és így tovább. Ha előtte a tövét megszárítod, meg picit a hosszát is, könnyebb lesz. (Amúgy, figyeld, hogy csinálja a fodrász és utánozd le.) Én még azt szoktam csinálni, hogy miután már kihűlt a hajam, egy nagy csattal lazán összefogom, és úgy hagyom pár óráig. A nagy csatt nem hagy hullámot, viszont nem is lesz oroszlánysörény ( a frissen mosott, szárított haj könnyen száll, azzól is tűnik nagyobbnak).
Sampon: ki kell tapasztalnod, hogy melyik a legjobb. Nekem a hajszelidítősek jönnek be, kicsit elnehezítik a hajat, nem áll annyira szét. Balzsamot is mindig használj! Nekem amúgy a festés is segített, lehúzza a hajam, így nem áll annyira szét.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!