Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék tenni a száraz...

Mit tudnék tenni a száraz kezeimmel?

Figyelt kérdés

Suliban állandóan kiszárad, minden szünetbe beszoktam kenni, de nem ér semmit. Mit tudnék csinálni?

Egyébként az az érdekes, hogy itthon nem szokott kiszáradni, csak suliban.

2011. szept. 29. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kiszárad? Van, h én is sokszor úgy érzem, h kiszáradt, de elmegyek kezet mosni és utána máris jó :D
2011. szept. 29. 21:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen. Biztos, hogy kiszáradt. :(
2011. szept. 29. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:

szia!

próbáld ki a neutrogenat. tuti jó. ha nem szeretnél ennyi pénzt rászánni, akkor avon dry skin sos vastagon, rá egy kesztyű, és nézz tévét sokáig :)

2011. szept. 29. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
fa.szt ne verj vele, mert fájni fog :D
2011. szept. 29. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
kevertess patikában krémet, ha az sem elég, akkor bőrgyóyászat és lehet csak szteroidos krém fog érdemben használni.
2011. szept. 29. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, egyébként meg köszönöm a válaszokat. :)
2011. szept. 29. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Hetente 1-szer bevazelinezem éjszakára a kezem. Persze emellett is használok kézkrémet kézmosások után, de nem igazán vagyok fajtahű, szerencsére majdnem mindegyik kézkrém bevált. DrySkinSOS is nagyon jó!
2011. szept. 30. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Elmész egy patikába, és megmutatod a kezed a gyógyszerésznek, és mondod, hogy glicerines kézkrémet szeretnél kevertetni. Nyilván 25 százalék glicerin, 25 százalék a hidrofil, a többit nem tudom már. Biztosan segíteni fog. Egy száz ml-es doboz kb. 460 Ft. Olcsó is, és 100% hogy segít. Nekem télen, mikor vérig kirepedtek a kezeim, akkor ajánlották, hogy kevertessek egy ilyen krémet. Egy nap alatt meggyógyított. Ennél jobb és olcsóbb megoldás nincs.
2011. szept. 30. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Néha használj radírt a kezedre, én heti 1-2x szoktam, mert nekem is mindig kiszárad. Összekeverek babaolajat cukorral és zöldteával, az nagyon jó rá, egyrészt ugyebár leszedi az elhalt hámréteget, másrészt nagyon puha lesz tőle a kezed. Utána kend be jó vastagon a kezed valami zsíros krémmel, húzz rá kesztyűt, és hagyd éjszakára rajta.

Én ezt hetente megteszem a kezemmel-lábammal.

2011. szept. 30. 13:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy hogyha glicerines krémet akarok akkor nem kell hozzá recept meg semmi?
2011. okt. 1. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!