Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bármilyen pólót, vagy felsőt...

Bármilyen pólót, vagy felsőt veszek fel, mindig ott marad egy izzadáskarika. Nekem ez nagyon kellemetlen, mert nem tudok csinosan ezáltal öltözködni. Milyen módszert ajánlanátok, ami meggátolja ezt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon izzadós vagyok, nekem csak a szikret vált be.:)
2009. ápr. 26. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nővérem is izzadós, férfi dezodort használ (az enyémet) neki bevált, azok erősebbek :)
2009. ápr. 26. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Az Amway-nel van egy puderos izzadsaggatlo, hihetetlenul jo! Probald ki egyszer, es meglatod! Egyik munkatarsam ajanlotta, mert nagyon izzados, es en is kiprobaltam, es tenyleg isteni!

Nincs az Amway-nel tobbfajta ebbol a puderosbol, ha ezt mondod az ertekesitonek, tudni fogja.

Gyantazd le a honad aljat, es hasznald az Amway-t!

2009. ápr. 26. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még ajánlom az ujjatlan felsőt, sokkal jobban érezheted magad benne, mert nem erre figyelsz. :)
2009. ápr. 27. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Es te milyen férfi deo-t hasznalsz,amit a novered is hasznal ?
2010. jan. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!