Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Attól lehet valami baja a...

Attól lehet valami baja a hajamnak ha hetente 3x mosom?

Figyelt kérdés
pl gyorsabban fog zsírosodni vagy ki fog hullani?
2011. szept. 26. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ajánlom a száraz sampont vagy hintőport

nekem kb 3-4. nap látszódik hogy zsírosodik akkor teszek rá hintőport és volt zsíros haj nincs zsíros haj:D amióta használom, ritkábban mosok hajat. Kevésbé zsírosodik (úgy vettem észre). Meg használok ilyet is---> [link]

amitől jó illatú selymes a hajam és könnyebb kifésülni is (csak ajánlani tudom:) )

Szóval ha nem akarsz olyan gyakran hajat mosni akkor használhatod ezeket.. nem drágák:D

2011. szept. 27. 19:25
 12/13 A kérdező kommentje:
kössz mindenki:D
2011. szept. 27. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem ez a sampontól függ

én is régen olyan wu2-val mostam a hajam,akkor volt hogy én is egy héten vagy 3x mostam hajat és mégse lett semmi baja (szerencsére:D)

aztán anyámék elkezdték venni ezt a szar syoss-t,és naponta kellett hajat mosnom,DE pont a sampontól zsírosodott....

kérdező,de milyen sampont használsz? :))

13l

2011. okt. 5. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!